Fluska kokosi, 250g

Fluska kokosi, 250g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €3,90 €3,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

E shijshme, aromatike dhe e parezistueshme. Shija e kokosit e bën të pandashme nga gatesat ushqimore, veçanërisht ëmbëlsirat.

Vendi i origjinës: GJERMANIA