Flora Gold probiotik, 60 tableta

Flora Gold probiotik, 60 tableta

Royal Green

Çmimi i zakonshëm €32,50 Zbritje

Shëndeti i mirë fillon në zorrë. Prandaj, ekuilibri i mikroflorës së zorrëve është jashtëzakonisht i rëndësishëm për funksionimin normal të organizmit. Funksioni i “baktereve të mira” është përpunimi i ushqimit, por edhe shtypja e llojeve të dëmshme të baktereve.

Kur ushqehemi në mënyrë jo të duhur, jemi nën stres ose kemi marrë antibiotikë sintetikë, shpesh ka një çrregullim të ekuilibrit të mikroflorës së zorrëve. Më pas rekomandojmë marrjen e suplementit dietik Flora Gold.

Ai përmban një kombinim unik të mikroorganizmave që kanë një efekt pozitiv në funksionimin e sistemit tretës. Ai përbëhet nga 7 baktere të ndryshme rezistente ndaj acidit gastrik (Lactobacillus fermentum, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum).

Flora Gold në dozën e rekomanduar ditore përmban deri në 8 miliardë "baktere të mira" si dhe fruktooligosakaride (FOS) që stimulojnë rritjen e baktereve që gjenden natyrshëm në trupin tonë.

Rekomandohet të merren 1-2 tableta në ditë në mëngjes me stomak bosh, para ngrënies.