Fat Burner infusion Tea, 20 qese

Fat Burner infusion Tea, 20 qese

Physalis

Çmimi i zakonshëm €5,20 Zbritje

Suplement ushqimor me çaj maté dhe jeshil, të bardhë dhe Pu-erh, si një ndihmës dobësimi, në formën e një infuzioni. Kontribuon në djegien e yndyrave dhe kontrollin e peshës. Mbështet pastrimin e brendshëm dhe jep më shumë energji. Shije e butë dhe e këndshme.

Mënyra e përdorimit:
Hidhni ujë të vluar mbi qeskën e çajit dhe lëreni të ziejë për 5 minuta. Është thelbësore që të kombinoni djegësin e yndyrës Physalis me një dietë të shëndetshme, të ekuilibruar dhe ushtrime të mjaftueshme. Pini 2 litra ujë në ditë.

Ky është një shtesë ushqimore. Mos e tejkaloni dozën ditore të përmendur në paketim/në fletëudhëzues. Një shtesë ushqimore nuk mund të përdoret si zëvendësim për një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mbajeni jashtë syve dhe jashtë mundësive të fëmijëve.