Fara të sinapit, 80g

Fara të sinapit, 80g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €2,50 Zbritje

Farat e sinapit janë shumë pikante dhe përdoren shumë në kuzhinat e ndryshme në të gjithë botën.

Atribute të veçanta
Organike
I përshtatshëm për veganët