Fara të lulediellit, 200g
Fara të lulediellit, 200g

Fara të lulediellit, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,50 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Farat e lulediellit janë të kultivuara në mënyrë ekologjike pa pesticide dhe aditivë. Të ushqyeshme dhe krokante me shije të plotë, si dhe me aroma dhe freski të ruajtur.