Fara të kungullit, 200g
Fara të kungullit, 200g

Fara të kungullit, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Fara të kungullit të përshtatshme për çdo vakt të ditës. Ju mund t'i përdorni ato gjatë gjithë ditës me kombinime të ndryshme si me sallata, supa, spinaq, bukë si dhe me ushqime tjera të gatshme. Përveç kësaj ju mund t'i fusni ato edhe në blender për të përgatitur smothies në mënyrë që t'i merrni të gjitha vitaminat e nevojshme.