Fara liri te kafta të thyera Bio, 350g

Fara liri te kafta të thyera Bio, 350g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Është një farë e vogël, me ngjyrë kafe ose të zezë, burim i pasur me fibra dhe proteina, minerale si mangani, tiamina dhe magnezi. I pasur me acide yndyrore omega-3.

Fara e lirit kafe e bluar mund të përdoret për mëngjes, në pije pasi të jetë lagur, në sallata dhe në çdo krijim tjetër të shijshëm që dëshironi.