Fara liri te bluara , 200g
Fara liri te bluara , 200g

Fara liri te bluara , 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €0,00 €1,90 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Farat e lirit janë ekologjikisht të kultivuara me shije të butë arrore dhe me freski të ruajtur. Këto fara janë jashtëzakonisht të pasura në përbërje dhe njihen si farat më të përsosura.