Fara Chia, 200g

Fara Chia, 200g

Orgona Superfood

Çmimi i zakonshëm €6,60 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Certifikatë Organike nga Unioni Evropian. Farat Chia janë të pasura me acide yndyrore të pangopura, gjithashtu përmbajnë kalcium, magnez, hekur dhe fosfor natyral. Mund t'i shtoni ato në brumë të bukës, në drithëra apo në lëngje të ndryshme.