Erëz bimore "herbes de provence", 30g

Erëz bimore "herbes de provence", 30g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,40 Zbritje

Bimët e përdorura në këtë përzierje franceze të erëzave janë tharë dhe copëtuar imët ose grirë në pluhur. Ato i shtohen gatimeve në fillim të gatimit, sepse ato duhet të gatuhen më gjatë për të zhvilluar aromën e plotë. Përveç që është një erëz në gatime, përdoret gjithashtu për të rafinuar uthullin dhe vajërat.