Elb, 500g
Elb, 500g

Elb, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Elbi është një nga kokrrat më të vjetra në botë, i kultivuar për mijëra vjet. Është e prodhuar me delikatesë dhe përdoret kryesisht në supa, në ushqime të gatuara, si orizi dhe për mëngjes, si pure.