Ekstrakt nga propolisi dhe fara të grejpfrutit, 50ml

Ekstrakt nga propolisi dhe fara të grejpfrutit, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,10 Zbritje

Ekstrakti i propolisit dhe farës së grejpfrutit është një suplement i lëngshëm dietik që përmban bioflavonoide të vlefshme të marra nga nxjerrja e kujdesshme e përbërësve nga bujqësia organike.
Ekstrakti i farës së grejpfrutit në këtë formulë është i pasuruar me një ekstrakt të standardizuar të propolisit, i cili përveç se sjell një numër përfitimesh, e ëmbëlson pak përgatitjen dhe me ndihmën e një pikatoreje praktike mund ta shtoni në ujë ose në pijen tuaj të shëndetshme të preferuar. Sinergjia e tyre e fortë kërkohet veçanërisht në sezonin e ftohjeve, gripit dhe viruseve.
Mënyra e aplikimit: pini 30 pika dy herë në ditë të holluara në 2 dl ujë ose në pije sipas zgjedhjes suaj.