Ekstrakt i farave të grejpfrutit, 30ml
Ekstrakt i farave të grejpfrutit, 30ml
Ekstrakt i farave të grejpfrutit, 30ml
Ekstrakt i farave të grejpfrutit, 30ml

Ekstrakt i farave të grejpfrutit, 30ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €9,60 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Ekstrakt i farës së grejpfrutit, pika, shtesë dietike. Me shije të këndshme dhe të ëmbël, me shurup agave. Përmban 1000mg substanca aktive për produktin 100ml. I pasur me substanca si vitamina C, sterolet, tokoferolet, acidet citrike dhe mineralet gjurmë. Nuk përmban alkool dhe glicerinë.