Domate Pelati në kanaçe, 400g
Domate Pelati në kanaçe, 400g
Domate Pelati në kanaçe, 400g

Domate Pelati në kanaçe, 400g

La Bio Idea

Çmimi i zakonshëm €1,60 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Në lëngun e tyre, janë jashtëzakonisht aromatike dhe natyrale. Ato janë të përshtatshme për aplikim të shpejtë dhe të lehtë për enët që i bëjnë një rostiçeri tejet të këndshme me shije.