Domate e pasterizuar, 700g

Domate e pasterizuar, 700g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,00 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Domate të pasterizuara të cilësisë më të mirë nga bujqësia organike e kontrolluar, pa sheqer të shtuar - përmban sheqerna natyrale. Është e mjaftueshme për një spektër të gjerë për salcat e domates, supave me krem dhe picave. Ai përshtatet shumë mirë me turshi dhe hudhëra, si dhe me erëza të rajonit mesdhetar - rozmarinë, bazilikë, oregano, mjedër dhe bimë aromatike.