Digest+. 20 qese

Digest+. 20 qese

Physalis

Çmimi i zakonshëm €5,20 Zbritje

  • Luleradhiqe dhe mente kontribuojnë në një tretje të mirë
  • Kurkuma dhe gjembaku i qumështit kontribuojnë në funksionin e mëlçisë dhe djegien efektive të yndyrës

Përshkrimi
Infuzion bimor organik

Shumë shpejt, teprim, shumë yndyrë,... Një bark i rënduar dhe një ndjenjë fryrje pas ngrënies? Infuzioni biologjik Physalis Digest+ përmban luleradhiqe, mente dhe kamomil, të cilat të gjitha mbështesin tretjen. Kurkuma dhe gjembgomari mbështesin funksionimin efektiv të mëlçisë dhe djegien efikase të yndyrës. I butë, me një shije të këndshme

Për një tretje të ekuilibruar: mos hani porcione shumë të mëdha, hani të ekuilibruar dhe jo shumë shpejt. Shmangni sa më shumë ushqimet me erëza të forta dhe yndyrore, shmangni alkoolin dhe kafen.

Përmban sasi të papërfillshme yndyre, yndyrna të ngopura, karbohidrate, sheqer, proteina, kripë për 100 g infuzion të përgatitur.

PËRMBAJTJA
20 qese bio

PËRDORIMI
Fusni një qese për 5 minuta në ujë të valuar. Deri në 3 gota në ditë.