Detox, 30tab

Detox, 30tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €17,60 Zbritje

  • Angjinarja dhe gjembaku i qumështit mbështesin veprimin pastrues të mëlçisë
  • Luleradhiqe kontribuon në pastrimin e brendshëm
  • Mështekna mbështet funksionin eliminues dhe filtrues të veshkave
  • Kurkuma mbështet tretjen e yndyrës

Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Trupi ynë, dhe në veçanti mëlçia jonë, shpesh është i mbingarkuar: ushqim shumë i yndyrshëm, alkool, kafe, ushqim i rafinuar, ndotje mjedisore, etj. Physalis Detox+ është një kompleks sinergjik i ekstrakteve aktive bimore, si angjinarja dhe gjembaku i qumështit ( silymarin), të cilat mbështesin funksionet detoksifikuese dhe pastruese të mëlçisë. Mështekna kontribuon në funksionin eliminues dhe filtrues të veshkave. Luleradhiqja mbështet shëndetin e përgjithshëm të zorrëve përmes aftësisë së tij për të shkarkuar biliare dhe efektit të tij pozitiv në florën e zorrëve (prebiotik). Ekstrakti i kurkumës me cilësi të lartë kontribuon në ruajtjen e një mëlçie të shëndetshme dhe mbështet tretjen e yndyrës. Kompleksi kurkuminoid i patentuar dhe i studiuar intensivisht (Longvida®) siguron një disponueshmëri biologjike që është 95 herë më e mirë se kurkumina e zakonshme!

Physalis Detox+ është një shtesë e përshtatshme për dietën tuaj të përditshme, e cila shpesh është shumë e pasur me yndyrë dhe stresuese për trupin tuaj. Përndryshe, mund të shërbejë si një kurë detoksifikuese pranverë/vjeshtë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

PËRMBAJTJA
30 tableta

PËRDORIMI
1 deri në 2 tableta në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj në rast të përdorimit të njëkohshëm me antikoagulantë.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji ose për fëmijët nën moshën 12 vjeç.

Mund të përmbajë gjurmë soje.

Këshilla e mjekut duhet kërkuar në rast të çrregullimeve të mëlçisë ose të tëmthit ose kur merren medikamente në të njëjtën kohë.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.