Deodorant sherebele dhe mint, 50ml

Deodorant sherebele dhe mint, 50ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €14,50 Zbritje

Sage Mint Deodorant shmang përdorimin e aluminit që kufizon poret në favor të ekstrakteve të sherebeles dhe bimës hamemelis, dy përbërës natyrisht efektivë dhe astringentë për kontrollin e aromës. Formulimi i butë ndihmon në rregullimin e nivelit pH të lëkurës për të dekurajuar prodhimin e erërave ndërsa ofron një aromë të lehtë dhe të freskët nga vajrat bazik të pastër.
Formulimi: Gjallërimi i vajrave bazik të mentes dhe sherebelës siguron një ndjenjë freskie të qëndrueshme. Ekstraktet e sherebeles dhe bimës hamemelis punojnë për të kontrolluar erën e shkaktuar nga bakteret e lëkurës. Formulimi me përmbajtje të ulët të alkoolit nuk do ta irritojë lëkurën dhe nuk do të lërë njolla të bardha. Amidoni i tapiokës ndihmon në thithjen e lagështisë.