Deodorant roll on për burra, 50ml

Deodorant roll on për burra, 50ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €5,20 Zbritje

Linja Urtekram për kujdes të butë dhe të fuqishëm të lëkurës së meshkujve! Kombinon vetitë hidratuese dhe mbrojtëse të baobab [pema e jetës], jamballit dhe aloe vera me aromën freskuese të pishës. Ky deodorant kremoz me një aromë mashkullore mbështet sfidat e një jete aktive dhe ofron kujdes ditor efektiv. Aloe vera zbut dhe rigjeneron lëkurën ndërsa baobab dhe jamball mbrojnë dhe deodorojnë lëkurën. Nuk duhet të harrojmë se djersitja është një proces i natyrshëm që është i nevojshëm për trupin tonë sepse në këtë mënyrë trupi ftohet dhe largohet nga toksinat dhe për këtë arsye nuk duhet të frenohet. Duhet të parandalohet rritja dhe shumimi i baktereve dhe kjo arrihet duke ruajtur higjienën dhe deodorantët natyralë shumë efektivë, të padëmshëm.