Çaj Sweet Chai

Çaj Sweet Chai

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Ëmbëlsia përfaqëson elementin e tokës. Nëse humbasim ndjenjën e bazës, pak ëmbëlsi natyrale na ndihmon të ngulemi edhe një herë. Kjo është koha e duhur për YOGI TEA® Sweet Chai: i butë, i butë dhe me një aromë të ekuilibruar imët të piperit të zi dhe xhenxhefilit, aroma e aniseut, koprës dhe erëzave ofron ndjenja rehati, kënaqësie dhe besimi.

Çaji për të gjithë ata që janë plotësisht në kontakt me veten e tyre.