Collagen Pro

Collagen Pro

Physalis

Çmimi i zakonshëm €32,90 Zbritje

  • Redukton thellësinë dhe madhësinë e rrudhave*
  • Përmirëson butësinë dhe elasticitetin e lëkurës*
  • Mbështet formimin normal të kolagjenit që ndihmon në ruajtjen e një lëkure të shëndetshme**
  • Kolagjeni detar i tipit I - pa erë dhe pa shije

Physalis Collagen pro është një përzierje e tretshme e kolagjenit, vitaminës C dhe acidit hialuronik. Kolagjeni është një molekulë strukturore që është pjesë e indit lidhës në lëkurë, kërc të kyçeve, ligamentet, tendinat dhe kockat. **Vitamina C e shtuar ndihmon në formimin normal të kolagjenit për të ruajtur lëkurën e shëndetshme. Naticol® është një formë shumë e pastër e kolagjenit të tipit I që rrjedh nga peshku, efekti i të cilit është vërtetuar nga studime të ndryshme klinike. Prodhohet përmes një procesi unik që përdor hidrolizën enzimatike, duke rezultuar në një përzierje peptidesh të shkurtra që absorbohet lehtësisht. ExceptionHyal® Star është një kompleks i acidit hialuronik me spektër të plotë, që përmban një sërë llojesh të acidit hialuronik me gjatësi të ndryshme që punojnë së bashku në mënyrë sinergjike. *Është demonstruar se ExceptionHyal® Star zvogëlon thellësinë dhe madhësinë e rrudhave dhe përmirëson butësinë dhe elasticitetin e lëkurës.

PËRMBAJTJA
30 shkopinj qese

PËRDORIMI
1 deri në 2 shkopinj qese në ditë. Përzieni përmbajtjen e shkopit në disa lëng frutash, kafe, supë, pije të tjera, kos ose smoothie.