Collagen + C 60 Tab

Collagen + C 60 Tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €22,90 Zbritje

Kolagjen detar i hidrolizuar enzimatikisht me efektivitet të provuar!

Mbështet formimin normal të kolagjenit që ndihmon në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme dhe kërcit të kyçeve

Physalis Collagen + C është një kompleks që përmban 1000 mg kolagjen për tabletë. Kolagjeni është një molekulë strukturore që është pjesë e indit lidhës në lëkurë, kërc të kyçeve, ligamentet, tendinat dhe kockat. Vitamina C e shtuar ndihmon në formimin normal të kolagjenit për të ruajtur lëkurën e shëndetshme dhe kërcin e kyçeve. Peptan® është një formë shumë e pastër e kolagjenit të tipit I që rrjedh nga peshku, efekti i të cilit është vërtetuar nga studime të ndryshme klinike. Ai prodhohet përmes një procesi unik që përdor hidrolizën enzimatike, duke rezultuar në një përzierje të disponueshme bio të peptideve të shkurtra.

PËRMBAJTJA
60 tableta

PËRDORIMI
2 deri në 5 tableta në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.