Çokollatë me bajame dhe duda, 70g
Çokollatë me bajame dhe duda, 70g

Çokollatë me bajame dhe duda, 70g

Benjamissimo

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollata e shijshme me bajame dhe duda të thekur, do t'ju kënaqë me cilësitë e saj dhe përbëhet nga përbërës ekskluzivisht organikë

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review