Çokollatë e zezë 80%, 70g

Çokollatë e zezë 80%, 70g

Benjamissimo

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

Çokollata e zezë e shijshme me 80% kakao, pa sheqer të shtuar, do t'ju kënaqë me strukturën dhe shijen e saj, dhe është bërë nga përbërës ekskluzivisht organikë dhe nuk përmban gluten.

  • Pa gluten
  • Organike
  • E përshtatshme për veganë