Çokollatë e bardhë me Matcha dhe limon, 70g
Çokollatë e bardhë me Matcha dhe limon, 70g

Çokollatë e bardhë me Matcha dhe limon, 70g

Benjamissimo

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollata e shijshme me lëng limoni dhe matcha do t'ju kënaqë me cilësitë e saj dhe përbëhet nga përbërës ekskluzivisht organik.