Çokollatë e bardhë me boronicë të kuqe dhe bajame të kriposur, 70g
Çokollatë e bardhë me boronicë të kuqe dhe bajame të kriposur, 70g

Çokollatë e bardhë me boronicë të kuqe dhe bajame të kriposur, 70g

Happy Benjamino

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.