Çokollatë dredhëz me kinoa, 70g

Çokollatë dredhëz me kinoa, 70g

Benjamissimo

Çmimi i zakonshëm €3,70 Zbritje

Çokollata organike me dredhëz dhe quinoa do të bëhet ëmbëlsira juaj e preferuar me çokollatë, dhe është e destinuar për të gjithë ata që shmangin glutenin.

  • Nuk përmban gluten
  • Organik
  • Paketimi mund të riciklohet
  • I përshtatshëm për veganët