Cikore e tretshme BIO, 100g

Cikore e tretshme BIO, 100g

Probios

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Zëvendësues i kafes instant nga cikoria, drithërat e zgjedhura dhe frutat, i dekafeinizuar, i përshtatshëm për të gjithë familjen.

Prodhuar sipas recetës origjinale zvicerane.