Cholesterol control, 30 tableta

Cholesterol control, 30 tableta

Physalis

Çmimi i zakonshëm €24,90 Zbritje

  • Hudhra e fermentuar kontribuon në një kontroll të duhur të kolesterolit dhe një funksion të shëndetshëm të zemrës
  • Kolina promovon një metabolizëm normal të yndyrës
  • Gjethja e ullirit ndihmon në ruajtjen e presionit normal të gjakut


Përshkrim
Shtesë ushqimore me bimë

Physalis Cholesterol Control është një preparat i kombinuar që përmban AnnurComplex®, një ekstrakt unik dhe i studiuar mirë me origjinë italiane që përmban polifenole nga një varietet i veçantë i mollës Annurca (Malus pumila var. annurca). ABG25+® (Aged Black Garlic) është një ekstrakt hudhre premium dhe i studiuar klinikisht, i cili përmban substancën aktive S-allil-cisteinë (SAC), që rrjedh nga një proces fermentimi inovativ. Hudhra e fermentuar kontribuon në një nivel normal të kolesterolit dhe një zemër të shëndetshme. Kolina (VitaCholineTM) promovon një metabolizëm normal të yndyrës. Së fundi, Physalis Cholesterol control përmban gjithashtu ekstrakt të gjetheve të ullirit (20% oleuropein), i cili ndihmon në ruajtjen e një presioni normal të gjakut, si dhe një ekstrakt frutash ulliri me cilësi të lartë (Mediteanox® me 15% hidroksitirozol) dhe një ekstrakt uji bioaktiv të kardonit. (Altilix®).

Një peshë e shëndetshme trupore, një dietë e ekuilibruar dhe ushtrime të mjaftueshme kontribuojnë në një nivel të mirë të kolesterolit.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: Agjent përforcues: gomë arabe, bitartrate kolinë, ekstrakt i mollës annurca (20,7%), ekstrakt i gjetheve të ullirit (7,8%), ekstrakt i kardoonit (5,2%), ekstrakt hudhre (5,2%), agjent lustrim: acide yndyrore, ekstrakt i frutave të ullirit (1.7%), miell orizi (Oryza sativa), xhelatizues: hidroksipropil metilcelulozë, emulsifikues: glicerinë.

PËRMBAJTJA
30 tableta

PËRDORIMI
2 x 1 tabletë në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj në rast të përdorimit të njëkohshëm me antikoagulantë.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.