Chlorella pluhur, 100g

Chlorella pluhur, 100g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €9,40 Zbritje

Produkt 100% organik. Chlorella pluhur, shtesë e ushqimeve. Chlorella është mikroalgë blu në të gjelbërt që rritet në ujërat e ëmbla, e krijuar para rreth pesë miliardë vjet dhe është ndër format më të vjetra të jetës në tokë. Në ditët e sotme është e njohur edhe si superushqim me vlera të pasur ushqyese. E pasur me vitamin B12, që kontribuon në funksionimin normal të imunologjisë dhe psikologjisë, si dhe në funksionimin normale të sistemit nervor dhe metabolizmin normal të krijimit të energjisë. Po ashtu e pasur me hekur, që kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe plogështisë dhe është burim i jodit që kontribuon në funksionimin normal të gjëndrës tiroide.