Chicco, zëvendësuesi i kafesë instant, 80g
Chicco, zëvendësuesi i kafesë instant, 80g

Chicco, zëvendësuesi i kafesë instant, 80g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €7,80 Zbritje

Zëvendësues i kafes instant nga drithërat e zgjedhura dhe frutat, i dekafeinizuar, i përshtatshëm për të gjithë familjen.

Prodhuar sipas recetës origjinale zvicerane.