Çaj Women's Balance
Çaj Women's Balance

Çaj Women's Balance

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Një përzierje e çajit e projektuar posaçërisht për të gjetur ca kohë për ju në një jetë të përditshme të zënë. Provoni përzierjen e shijshme të çajit aromatik me mjedra, limon verbena dhe livando. Ndihmon në mbajtjen e ekuilibrit hormonal dhe ritmit të jetës.  Për përgatitjen më të mirë të çajit, hudhni një qese çaji në ujë të valë. Le të qëndrojë për rreth 7 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe butësisht shtrydh qesen për lirimin e përbërësve aktivë në ujë.

Vendi i origjinës: GJERMANIA