Çaj Spearmint (Menta Spikata), 50g

Çaj Spearmint (Menta Spikata), 50g

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Çaji i gjetheve të Menta Spikata është i pasur me antioksidantë, mund të ndihmojë ne balancimin e hormoneve, uljen e sheqerit në gjak, përmirësimin e tretjës, reduktimin e stresit dhe përmirësimin e kujtesës.
Gjithashtu, besohet se e ndihmon vezorën policistike dhe redukton hirsutizmin (qimet e tepërta në fytyrë).