Çaj Soul Balm

Çaj Soul Balm

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Nëse dita juaj nuk ka shkuar ashtu siç keni planifikuar, YOGI TEA® Soul Balm fton shpirtin tuaj të relaksohet. Aroma magjepsëse e lëvozhgave të kakaos ngroh zemrën. I kombinuar me rooibos të ëmbël dhe nota frutash portokalli, ky çaj me siguri do të sjellë një buzëqeshje në fytyrën tuaj.

Çaji për të gjithë ata që kërkojnë ngrohtësi dhe rehati.