Çaj Rooibos (20 qese) 30g

Çaj Rooibos (20 qese) 30g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Çaji Rooibos ka një shije paksa aromatike dhe nuk përmban natyrshëm kafeinë. Ka një efekt të dobishëm dhe gjallërues dhe është ideal për momente të veçanta relaksi. Në verë është i shkëlqyeshëm në formën e çajit të ftohtë. Eshtë marrë nga gjethet e kaçubave të kuqe që rriten vetëm në Afrikën e Jugut dhe mund të rriten deri në 2 metra. Fermentimi i jep një shije të veçantë kësaj pije të preferuar.