Çaj Ralax

Çaj Ralax

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Një filxhan çaji YOGI Relax është si një strehë paqeje në kohë të trazuara. Aroma joshëse e luleve të kamomilit dhe lidenit mjafton tashmë për të nxjerrë qetësi. Në kombinim me trëndafilin me fruta, dallgët qetësohen. Mund ta merrni edhe një herë timonin me qetësi të plotë.

Çaji për të gjithë ata që kërkojnë fuqinë e qetësisë.