Çaj nga jamballi

Çaj nga jamballi

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Jamballi ka një traditë të gjatë në Ayurveda. Por ne nuk duhet të shikojmë shumë larg në të kaluarën për të marrë një gëzim të veçantë në këtë çaj: aroma e tij e ëmbël, pak pikante tashmë është e mjaftueshme për të na kthyer në ditë të lumtura fëmijërie dhe për të frymëzuar ide dhe një frymë aventure.

Përvoja e shijes është e rrumbullakosur me kardamom dhe lëvozhgë portokalli, duke na mbështetur me një ndjenjë rehati.