Çaj Natën e mirë

Çaj Natën e mirë

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €0,00 €4,50 Zbritje

Kështu ndihet një mbrëmje e qetë. YOGI TEA® Natën e Mirë me vaj esencial livando të cilësisë së lartë, lule kamomili dhe HOPS na lejon të shijojmë me vetëdije orët e qeta të mbrëmjes dhe fundin e ditës.

"Merr frymë thellë dhe shijo një natë të qetë."

Kopër*, mente*, bar limoni*, lule kamomili*, balsam limoni*, sherebelë*, lule livando*, kardamom*, hops*, vaj livande*, arrëmyshk*