Çaj Minty Chlorela

Çaj Minty Chlorela

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Ndërveprimi i mentes së freskët dhe algave të famshme të klorelës në YOGI TEA® Minty Chlorella sjell dinamizëm të freskët në filxhanin tuaj të çajit.

Një çaj i lehtë, i freskët dhe frymëzues si një flladi deti. Lëreni veten të habiteni!

Çaji për të gjithë ata që kërkojnë aventura.