Çaj Matcha me limon

Çaj Matcha me limon

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Ky çaj e merr karmën e tij freskuese nga herbalizmi Ayurvedic dhe mjeshtëria budiste e çajit jeshil. Çajrat jeshilë elegantë plotësohen me matcha dhe kombinohen me bar limoni dhe limon për të krijuar një përvojë të mrekullueshme shije. Pluhuri i çmuar i matcha-s krijohet në një proces të sofistikuar duke përdorur gjethe të zgjedhura tencha që janë të hijezuara para korrjes për t'i lejuar ato të zhvillojnë shijen e tyre të butë.

Çaji për të gjithë ata që kërkojnë fokus të freskët.