Çaj Manteli i Zonjave BLIFF

Çaj Manteli i Zonjave BLIFF

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €2,60 Zbritje

Kjo bimë është përdorur tradicionalisht për të ndrequr dhe lidhur indet e grisura. Aftësia për të rritur nivelet e progesteronit e bën Mantelin e Zonjave një nga bimët më të mira për të luftuar problemet e fertilitetit. Stimulon ovulacionin përderisa vepron si një tonik i mitrës, duke tonifikuar mitrën në gatishmëri për konceptim. I pasur me tanine, Manteli i Zonjave përdoret gjithashtu për të frenuar gjakderdhjen e tepërt menstruale.