Çaj Inner Harmony

Çaj Inner Harmony

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Ajo që arrini në jetën tuaj të brendshme ndikon në gjithçka rreth jush. Harmonia e brendshme është një pasuri e çmuar dhe ky çaj do t'ju udhëheqë drejt saj. Udhëtimi fillon me një moment reflektimi, ku do të shoqëroheni me balsam limoni, lule livande dhe kanellë për t'ju dhënë një ndihmë bujare qetësie. Pasi të keni gjetur rrugën drejt harmonisë, mund ta ndani atë.

Çaji për të gjithë ata që kërkojnë qetësi.