Çaj i dobësimit Slim, 50g

Çaj i dobësimit Slim, 50g

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €4,10 Zbritje

Pas analizave dhe provave të shumta të bimëve të cilat njihen për asistencën e tyre në tretje më të shpejtë, ne kemi kuruar një përzierje me produktet më të njohura për këtë efekt. Çaji i dobësimit përmbanë bimë të ndryshme të cilat besohet se ndihmojnë në humbjen natyrale të peshës.

Kjo përzierje ndihmonë në tretje të rregullt dhe mundëson detoksifikim më të përqendruar.

Preferohet të konsumohet një filxhan në ditë, para gjumit.