Çaj fruta kaçe BLIFF

Çaj fruta kaçe BLIFF

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €2,40 Zbritje

Ky frut 100% organik ulë tensionin e gjakut dhe kolesterolin, është shum i pasur në antioksidantë dhe mund të ndihmoj në humbjen e peshës. Në medicinen e lashtë është përdorur që ti zvogëloj shenjat e plakjes.