Çaj Echinacea
Çaj Echinacea

Çaj Echinacea

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Përzierje aromatike e bimëve më të mira të çajit organik me echinacea, bimë rooibos dhe kardamom. Çaji nuk përmban kafeinë dhe është i përshtatshëm për veganët. Ndihmon në përmirësimin e imunitetit dhe sistemit respiratorë. Për përgatitjen më të mirë të çajit, hudhni një qese çaji në ujë të valë. Le të qëndrojë për rreth 4-6 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe butësisht shtrydhni qesen për lirimin e përbërësve aktivë në ujë.

Vendi i origjinës: GJERMANIA