Çaj Choco

Çaj Choco

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Në shumë kultura, dhurata e çokollatës shihet si një shenjë e veçantë dashurie. Ky çaj është dhurata jonë për të gjithë ata që dëshirojnë të kënaqin shqisat dhe të hapin shpirtin e tyre. Lëvozhgat e saj të kakaos nxjerrin një aromë të mrekullueshme çokollate dhe kombinohen me erëzat e shkëlqyera të çajit për të ofruar një përvojë qiellore.

Më së miri shijohet pak i ëmbëlsuar dhe me qumësht ose një zëvendësues vegan!

Çaji për të gjithë ata që e duan çokollatën