Çaj Alkaline herbs

Çaj Alkaline herbs

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Akti i thjeshtë i përgatitjes së kujdesshme të këtij çaji, me aromën e tij bimore dhe ngjyrën e ngjashme me diellin, mund t'ju ndihmojë të rizbuloni ekuilibrin tuaj të brendshëm. Bimët alkaline, të certifikuara-organike të zgjedhura me kujdes kanë shije kaq të shijshme sa që thjesht do të dëshironi një filxhan tjetër!

Çaji për të gjithë ata që pëlqejnë ekuilibrin.