Boronica të kuqe të thata, 100g
Boronica të kuqe të thata, 100g

Boronica të kuqe të thata, 100g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,00 €4,00 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me certifikatë organike nga Unioni Evropian. Boronica të ëmbla e të tharta janë të shkëlqyera si shtesë e përzierjeve të drithërave, muslive dhe shejkëve (lëngjeve të shtrydhura). Gjithashtu janë shumë të popullarizuara si shtesa në muffina dhe bukëve me fruta të thata.