Biotona Matcha Exerience Kit Green

Biotona Matcha Exerience Kit Green

Biotona

Çmimi i zakonshëm €53,50 Zbritje

Biotona bio Premium Matcha është një çaj i rafinuar, jeshil jade nga Japonia me një aromë të butë 'umami'. Përbëhet ekskluzivisht nga gjethet e çajit të rinj, të cilat këputen tradicionalisht me dorë në fillim të majit, pas një periudhe hijezimi prej 4 javësh.

Aksesorët Biotona matcha e kthejnë përgatitjen e filxhanit tuaj të përditshëm të çajit në një ritual argëtues! Scoop Bamboo përdoret gjatë ceremonisë tradicionale të çajit për të matur me saktësi sasinë e duhur të pluhurit të kushtueshëm matcha. Shtypja origjinale e Bambusë përdoret për të përgatitur ndeshjen tuaj në një mënyrë ceremoniale. Njëqind qimet e imta të furçës së saj, të lakuar në skajet, ju lejojnë të rrihni çajin derisa të bëhet i lehtë dhe i shkumëzuar.

Kompleti juaj origjinal i përvojës "Matcha" është bërë i kompletuar me mbajtësin për kamxhik bambu të krijuar tradicionalisht. Pas çdo përdorimi, thjesht mund ta shpëlani kamxhikun me ujë dhe ta lini të thahet në këtë mbajtëse porcelani. Në këtë mënyrë, kamxhiku do të mbajë formën e tij origjinale.