Balsam për pastrim, 75ml

Balsam për pastrim, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €14,50 Zbritje

Koncepti inovator i Dr. Hauschka i kujdesit të lëkurës për pastrim të plotë dhe të butë.

Me çdo pastrim të fytyrës, lëkura fillon të marrë përsëri frymë dhe pastrimi i thellë i poreve është baza e lëkurës së shëndetshme dhe rrezatuese. Basami pastrues nga dr. Hauschka ka një teksturë të ajrosur dhe të lehtë që shndërrohet në qumësht në lëkurën e lagur dhe largon tërësisht papastërtitë dhe make-up-in, duke rregulluar raportin e vajit dhe lagështisë.

Formula unike me ekstrakte bimore, shkumës nga ishulli Rügen, pishë dhe kajsi e bën atë të përshtatshëm për të gjitha kushtet e lëkurës. Balsami siguron kujdes të butë dhe freski rrezatuese për lëkurën, duke e përgatitur atë për hapat e ardhshëm të kujdesit.

Balsami pastrues dr. Hauschka kontribuon në mbrojtjen e mjedisit duke përdorur një formulë të koncentruar që kërkon më pak paketim dhe përdor më pak ujë. Shishja kompakte 75 ml është bërë nga materiale lehtësisht të biodegradueshme dhe paketimi nuk përmban udhëzime letre për përdorim, por një kod QR që mund të skanohet për të mësuar më shumë rreth produktit.

Aplikimi: Në mëngjes dhe në mbrëmje, aplikoni një sasi sa një lajthi në një fytyrë të lagur, duke shmangur zonën e syve. Xheli do të kthehet në një qumësht pastrues, i cili më pas duhet të masazhohet lehtë dhe të lahet me ujë të vakët. Ai do të largojë tërësisht papastërtitë dhe make-up-in dhe do të japë një ndjenjë freskie.

Këshillë: Për të hequr make-up-in më të rëndë, si bojë për vetulla, rimel dhe rimel, rekomandojmë Dr. Hauschka emulsion për heqjen e make-up-it rreth syve.